Almanackor

Almanackor

Almanackor som du hittar här är designade av oss. De som vi inte tillverkar själva tillverkas av noga utvalda samarbetspartners. Alla almanackor har väldigt hög kvalité och de finns i flera olika storlekar och utseende. Från klassiska fickalmanackor till stora almanackor med smarta funktioner.

almanacka

Vårt sortiment av almanackor

  • Almanackor Classic A5 med pärmar av konstskinn i olika färger
  • Almanackor Classic Slim 94 x 168 millimeter. Pärmar av konstskinn i olika färger
  • Almanackor Classic Pocket 95 x 140 millimeter. Pärmar av konstskinn i olika färger
  • Almanackor Trend A5
  • Almanackor Trend A6
  • Almanackor Right on Time Deluxe
  • Almanackor Right on Time Worker
  • Almanackor med motiv

Almanackor Classic A5 150×220 mm

Almanackorna har pärmar av elegant konstskinn. De innehåller bland annat internationella helgdagar och omvandlingstabeller. Almanackorna har perforerade hörn och är försedda med märkband. Finns i färgerna svart, brun, grå och turkos.

Almanackor Classic Slim 94×168 mm

Almanackorna Slim har pärmar av konstskinn och veckouppslag. De har perforerade hörn och ett insytt märkband. De innehåller bland annat omvandlingstabeller, Internationella och svenska helgdagar. Finns i färgerna svart, brun, grå och rosa.

Almanackor Classic Pocket 95×140 mm

Almanackorna har pärm i konstläder och finns i de åtta färgerna svart, brun, grå, lila, turkos och champagne. Kalendern visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Ett märkband är insytt så att man enkelt kan markera var i kalendern man är. Pappret är svagt gultonat och precis som pärmen av hög kvalité.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar) och linjerade anteckningsblad.

Almanackor Trend A5 150×220 mm

Almanackorna innehåller: Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar) och linjerade anteckningsblad.

Almanackor Trend A6 110×150 mm

Almanackorna innehåller: Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar) och linjerade anteckningsblad.

Almanackor Right on Time Deluxe 100×174 mm

Right on Time Deluxe är wire-o bunden vilket gör att de ligger helt plant när man viker upp dem. Deluxe har pärm i konstskinn. Utöver kalendern så sitter även ett anteckningshäfte med blanka blad för skisser och noteringar i pärmen. Almanacken visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), linjerade anteckningsblad samt ett separat noteringshäfte med blanka blad.

Går även att köpa som refill utan pärm.

Almanackor Right on Time Worker 110×166 mm

Right on Time Worker är precis som Standard och Deluxe wire-o bundna vilket gör att de ligger helt plant när man viker upp dem. Skillnaden är att Right on Time Worker har en extra kraftig pärm i plast och ett tjockt linjerat anteckningsblock och en penna. Almanackan är speciellt framtagen för yrkesgrupper som behöver en kalender som tål tuffa tag och är väldigt populär hos hantverkare och chaufförer.  Almanackan visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är vitt.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), linjerade anteckningsblad samt ett separat tjockt linjerat anteckningsblock och en penna.

Finns i färgen svart.

Almanackor med motiv 92×137 mm

Våra almanackor med motiv på omslagen är lite enklare i utförande men fullpackade med allt man behöver för få en bra överblick. Kalendrarna har omslag i kraftigt papper och är laminerade med blankt laminat för att öka hållbarheten. Omslagen finns i två olika motiv: Söta djur och svart. Kalendariet visar en månad per uppslag. Kalendrarna är häftade.

Almanackan innehåller: Linjal (tryck på omslagets insida) Årsöversikt, veckoplanering, månadsplanering, internationella helgdagar, månadskalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), viktiga telefonnummer, klädmått, omvandlingstabeller, linjerade anteckningsblad samt blanka blad för skisser.

Sälj almanackor i butik

När du ska sälja våra almanackor så får du snygga exponeringsställ som gör att du enkelt kan exponera dem var du vill. Du slipper möblera om bland hyllorna och vi sköter ställen åt dig och ser till att de är välfyllda. Almanackorna levereras i 6 – eller 8 – pack.

Vanliga frågor om våra almanackor