Almanackor

Almanackor

Här hittar du vårt utbud av almanackor. Almanackorna är designade av oss och tillverkade av oss eller vår samarbetspartner i Sydkorea. Vi har snygga och smidiga exponeringsställ. Vi hjälper gärna till och anpassar ett sortiment till just din butik.

Kalendrarna finns i flera format och håller oerhört hög kvalité. De har svenskt kalendarium med helgdagar och namnsdagar. Årtalet är diskret blindpräglat i övre hörnet på pärmen.

Levereras till din butik i 6 och 8-pack.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

 

Almanackor 2022 A5 150x220mm

Kalendrarna har omslag i finaste konstläder och finns i färgerna : Svart, Brun, Grå och Turkos.

Almanackor 2022 SLIM 94×168 mm

Almanackorna har pärm i konstskinn och finns i färgerna svart, brun, grå och lila. Kalendern visar en vecka per uppslag och det finns gott om plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen och ett märkband är insytt så att man enkelt kan hålla reda på var man är i kalendern. Pappret i inlagan är svagt gultonat och precis som pärmen är det av extra hög kvalité.

Almanackan innehåller årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender med svenska helgdagar och namnsdagar och linjerade anteckningsblad.

Almanackor Trend 2022 A5 150×220 mm

Almanackorna innehåller: Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar) och linjerade anteckningsblad.

Almanackor 2022 POCKET 95×140 mm

Almanackorna har pärm i konstläder och finns i de åtta färgerna svart, brun, grå, lila, turkos, röd, orange och rosa. Kalendern visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen och ett märkband är insytt så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är svagt gultonat och precis som pärmen av hög kvalité.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar) och linjerade anteckningsblad.

Almanackor 2022 Right on Time Deluxe 100×174 mm

Right on Time Deluxe är wire-o bunden vilket gör att de ligger helt plant när man viker upp dem. Deluxe har pärm i konstskinn. Utöver kalendern så sitter även ett anteckningshäfte med blanka blad för skisser och noteringar i pärmen. Almanacken visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), linjerade anteckningsblad samt ett separat noteringshäfte med blanka blad.

Går även att köpa som refill utan pärm.

Almanackor 2022 Right on Time Worker 110×166 mm

Right on Time Worker är precis som Standard och Deluxe wire-o bundna vilket gör att de ligger helt plant när man viker upp dem. Skillnaden är att Right on Time Worker har en extra kraftig pärm i plast och ett tjockt linjerat anteckningsblock och en penna. Almanackan är speciellt framtagen för yrkesgrupper som behöver en kalender som tål tuffa tag och är väldigt populär hos hantverkare och chaufförer.  Almanackan visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är vitt.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), linjerade anteckningsblad samt ett separat tjockt linjerat anteckningsblock och en penna.

Finns i färgen svart.

Almanackor 2022 med motiv 92×137 mm

Våra almanackor med motiv på omslagen är lite enklare i utförande men fullpackade med allt man behöver för få en bra överblick. Kalendrarna har omslag i kraftigt papper och är laminerade med blankt laminat för att öka hållbarheten. Omslagen finns i två olika motiv: Söta djur och svart. Kalendariet visar en månad per uppslag. Kalendrarna är häftade.

Almanackan innehåller: Linjal (tryck på omslagets insida) Årsöversikt, veckoplanering, månadsplanering, internationella helgdagar, månadskalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), viktiga telefonnummer, klädmått, omvandlingstabeller, linjerade anteckningsblad samt blanka blad för skisser.

Alla våra almanackor har klassisk design som tilltalar många. Dagböckerna är av mycket hög kvalité och finns i många färger och format.

Sälja almanackor och dagböcker i din butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra produkter i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av fickalmanackor i klassisk design.

Alla våra kalendrar levereras till din butik i 6 och 8-pack.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Vanliga Frågor om våra almanackor

 

 

Hur är era almanackor förpackade?

Produkterna levereras i 6 och 8-pack till butik.

Vem kan köpa era produkter?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.