Anteckningsböcker Design Collection

Anteckningsböcker Design Collection

Anteckningsböcker Design Collection är en serie anteckningsböcker som innehåller bland annat motiv som är hämtade ur kända planschverk från förra sekelskiftet. De är producerade av oss och är av högsta kvalité i både papper och tryck. Böckerna är tryckta på svagt gultonat papper och har olinjerade blanka sidor. De är miljömärkta med Svanen och FSC och levereras i 5 - pack.

Anteckningsböcker Design Collection

Anteckningsböcker Växter Design Collection 210×260 mm

En vacker och populär kollektion med motiv av växter illustrerade av C.A.M. Lindman i början av 1900-talet. Tryckt på obestruket gultonat papper. Inlagan har 40 blanka blad.

Anteckningsböcker Fåglar Design Collection 210×260 mm

Våra skrivböcker Fåglar är en fantastiskt fin serie med illustrerade fåglar. Illustrationerna är gjorda av bröderna von Wright på 1800-talet. Motiven är tryckta på obestruket gultonat papper och inlagan har 40 blanka blad.

Anteckningsböcker Fjärilar Design Collection 210×260 mm

Vår fina serie med illustrerade fjärilar från Christopher Aurivillius verk ”Nordens fjärilar” som gavs ut för första gången 1891. Tryckt på svenskt obestruket gultonat papper. Inlagan har 40 blanka blad.

Anteckningsböcker Fiskar Design Collection 260×210 mm

Vår fina serie med illustrerade fiskar gjorda av Gösta Sundman i slutet av 1800-talet.. Tryckt på obestruket gultonat papper. Inlagan har 40 blanka blad.

Sälj anteckningsböcker Design Collection i butik

Det ska vara lätt att sälja våra skrivböcker. Därför får du ett exponeringsställ till skrivböckerna. Du slipper möblera om i butiken utan ställer ut det där du vill. Vi sköter stället åt dig och ser till att det är välfyllt så att du slipper tänka på det.

Vanliga frågor