Bildkalendrar

Bildkalendrar

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade bildkalendrar.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor. Alla våra bildkalendrar och bildalmanackor levereras i 5-pack.

Bildkalendrar 2022 PANORAMA 455×278 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på 9 språk  (Svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och svenska namnsdagar och helgdagar. Plats för anteckningar varje dag.  Panorama finns med tre motiv. Yachting med fartfulla bilder på segelbåtar, Look at Sweden med vackra bilder från Sverige samt Classic Cars med bilder på svenskägda amerikanska bilar från främst 50-talet.

Bildkalendrar 2022 XL 328×405 mm

Swedish Nature har ett kalendarium på hela  nio språk (Engelska, svenska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och är tryckt på svenskt silkpapper. Omslaget har blank lack.

Sveriges Främsta Trädgårdar och Stockholm Retro är tryckta på tjockt vitt obestruket papper tillverkat i Sverige.

Miljömärkta med Svanen och FSC.

 Bildkalendrar 2022 LARGE 315×330 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med tre olika motiv: Kattungar, Hundvalpar och Hästar.

 Bildkalender 3 plan 2022 328×455 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Tre månader per uppslag och flyttbar dag markör. Kalendarium på svenska och engelska. Inga namnsdagar eller helgdagar.

Bildkalendrar 2022 MEDIUM 300×195 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Alla motiv förutom Scandinavia och Look at Sweden har kalendarium på nio språk  (svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och svenska namnsdagar och helgdagar. Alla kalendrar har plats för anteckningar varje dag.  Scandinavia har ett kalendarium på sex språk (engelska, svenska, norska, finska, danska och isländska) samt svenska, norska, finska danska och isländska helgdagar. Inga namnsdagar. Look at Sweden har en helsvensk kalender. Storsäljaren medium finns i hela femton olika motiv.

Bildkalendrar 2022 SMALL 240×170 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med sex olika motiv: Glada Kossan, Kattungar, Hundvalpar, Kaniner, Vänner samt Sverige.

Bildkalendrar 2022 MINI 160×160 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med sex olika motiv: Kattungar, Hundvalpar, Hästar, Roliga djur, Traktorer och Unicorns.

Våra välkända bildkalendrar och väggkalendrar med klassiska motiv tilltalar både företag och privatpersoner.

En kalender på väggen ger inte bara en bra överblick över veckan och månadens aktiviteter det är även en vacker inredningsdetalj.

Sälja bildkalendrar i butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra bildkalendrar i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med allt från klassiska motiv med bilder på natur och svenska landskap till bilder på snabba bilar och söta kattungar.

Vi har även flera modeller av smidiga exponeringsställ för att öka din försäljning.

Ge bort bildkalendrar till dina kunder

Vill du använda våra välkända bildkalendrar som företagsgåva så trycker vi ditt budskap på ett bakstycke som visar ditt företags logotyp under väggalmanackan. Det gör kalendern till en billig och uppskattad giveaway och promotion produkt. Låt ditt budskap synas på dina kunders väggar året runt.

Bildkalendrar med reklam för ditt företag

Med en bildkalender från Gullers Trading så exponeras ditt varumärke hos dina kunder året runt. Vår storsäljare Look at Sweden pryder väggar över hela världen och är en perfekt gåva till medarbetare, återförsäljare och kunder. En väggalmanacka är en klassisk och uppskattad present till dina kunder. Många av våra väggkalendrar kan enkelt kompletteras med ditt företags logotyp och budskap. Behöver du hjälp med distributionen till dina kunder och återförsäljare? Inga problem, vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 olika länder för våra kunders räkning.

Söker du en väggkalender på flera språk?

Många av våra väggkalendrar har flera språk. Scandinavia är främst framtagen för den skandinaviska marknaden med bilder från Danmark, Norge, Finland, Sverige och Island och språk och helgdagar från samma länder.

Våra storsäljande väggkalendrar Look at Sweden, Classic Cars, Swedish Seaside och Four Seasons har hela nio språk, svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska. Alla med internationella helgdagar på baksidan.

Oavsett vart dina kunder finns eller vilka intressen de har så finns det en väggkalender från Gullers Trading de kommer att uppskatta. Utöver vårt breda sortiment av väggkalendrar så har vi även bordskalendrar och fickkalendrar. Alla våra väggkalendrar är självklart producerade i Sverige på svenskt papper och är märkta med både Svanen och FSC.

Vanliga Frågor:

Vad är en bildkalender?

Alla våra kalender med fotografiska bilder på exempelvis svenska landskap, söta djur eller snabba bilar benämner vi som bildkalendrar. Kalendrar med bilder helt enkelt.

Hur är kalendrarna förpackade?

För återförsäljare i butik säljs kalendrarna i 5-pack. För företag som köper kalendrar med reklam så är minsta beställning 50 st.

Vem kan köpa era bildkalendrar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.