Bordskalendrar med reklam

Bordskalendrar med reklam

Bordskalendrar med reklam är smidiga kalendrar som är enkla och billiga att distribuera. De är väldigt praktiska när man snabbt vill ha lite översikt över planeringen. En liggande bordskalender har extra mycket plats för anteckningar och tar liten plats när den är stängd. Alla våra bordskalenderar är tillverkade i Sverige och har hög kvalité. De är miljömärkta med Svanen och FSC. Välj mellan liggande eller stående bordskalendrar.

Vi hjälper dig såklart även med distributionen.

bordskalendrar med reklam

Stora bordskalendern med reklam 225 x 95 millimeter

Vår stora bordkalender är ringbunden och ligger plant på bordet när den är uppslagen. Vi trycker ett extra omslag som du väljer själv. Kalendern har gott om plats för anteckningar och planering.

Bordskalender med reklam A6 105 x 148 millimeter

Kalendern är tryckt på ett tjockt bestruket silkpapper och har tältstöd av tjock vikt kartong. Dit varumärke och budskap trycks på ett extra blad som syns nedanför kalendern. Helgdagar är märkta med en *

Bordskalender med reklam mini 70 x 120 millimeter

Kalendern har ett extra blad där ditt varumärke och ditt budskaps trycks och syns nedanför själva kalendern. Den är tryckt på tjockt bestruket silkpapper och har ett tältstöd av tjock vit kartong. Helgdagar är märkta med en *

Bordskalender med reklam som julklapp

Våra bordkalendrar är uppskattade julklappar till kunder, anställda och leverantörer. De har ett smidigt format och där den står på ett skrivbord exponeras den inte bara för den som har fått den utan även för alla andra som passerar förbi och slår sig ner. Ett väldigt kostnadseffektivt sätt att bygga sitt varumärke på.

Vanliga frågor