Bordskalendrar med reklam

Bordskalendrar med reklam

Om du inte vet vad du ska ge bort till anställda och kunder har vi lösningen. Bordskalendrar med reklam 2021 är perfekta att ge bort till medarbetare, återförsäljare, kunder och leverantörer. Bordskalendrarna är tryckta med ditt företags logotyp och kontaktuppgifter. Kalendern är så klart perfekt att ge bort som julklapp. Med en bordskalender som pryds av din logotyp kommer du och ditt varumärke vara synliga i ett helt år.

Vi levererar årligen profilkalendrar till fler än 1200 företag i cirka 30 länder. Självklart kan vi även sköta distributionen åt dig. Vi har även formatanpassade emballage som skyddar din reklamkalender så att den levereras oskadd var som helst i världen.

Alla våra bordskalendrar med reklam

Nedan är alla våra bordskalendrar som kan anpassas med ditt företags logotyp och budskap.

Minsta beställning är 50 exemplar och leveranstiden är normalt 1-3 veckor. Individuell produktions plan görs alltid upp i samband med order och pdf korrektur skickas alltid innan tryck. Hjälp med formgivning och originalproduktion ingår i priset när du köper någon av våra standard kalendrar nedan.

Alla kalendrar är tillverkade av oss i Sverige och givetvis tryckta på Svanen och FSC märkt papper från svenska pappersbruk.

Bordskalendrar med reklam A6 2022 105×148 mm

Tryckta på tjockt bestruket silkpapper med ett tältstöd i tjock vit kartong. Miljömärkta med Svanen och FSC. Kalendarium på svenska. Inga namnsdagar. Svenska helgdagar utmärkta med en *.

Ditt företags logotyp och budskap trycks på ett extra tältstödet och syns nedanför kalendern alla månader.

Bordskalendrar med reklam Mini 2022 70×120 mm

Tryckta på tjockt bestruket silkpapper med ett tältstöd i tjock vit kartong. Miljömärkta med Svanen och FSC. Kalendarium på svenska. Inga namnsdagar. Svenska helgdagar utmärkta med en *.

Ditt företags logotyp och budskap trycks på ett extra tältstödet och syns nedanför kalendern alla månader.

Våra välkända bordskalendrar med reklam med klassiska motiv tilltalar både företag och privatpersoner och anpassas enkelt med just ditt företags budskap och logotyp. Att ge bort en bordsalmanacka till dina kunder är en väldigt kostnadseffektiv och uppskattad investering som gör att ditt budskap pryder dina kunders skrivbord ett helt år.

En kalender på kundens skrivbord med ditt företag kontaktuppgifter bygger inte bara ditt varumärke hos kunden utan även hos din kunds besökare.

Vi hjälper dig att distribuera dina bordsalmanackor med reklam

Vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 länder för våra kunders räkning. Vi har specialanpassade emballage för våra kalendrar som gör att paket och postdistribution blir både trygga och kostnadseffektiva. Berätta vilka kalendrar ni vill ha och skicka en Excelfil med adresser så löser vi resten. Tryggt , enkelt och kostnadseffektivt.

Vanliga Frågor om bordskalendrar med reklam

Är det dyrt med bordsalmanackor med reklam för mitt företag?

Att marknadsföra sig med en skrivbordskalender är otroligt kostnadseffektivt anser vi. Kalendrarna kostar ungefär lika mycket som en billig vattenflaska med tryck eller en lite bättre reklampenna men exponerar ditt företags varumärke så otroligt mycket mer när den står på dina kunders skrivbord.

Hur är kalendrarna förpackade?

Det ser olika ut beroende på om de ska skickas i på pall, i paket eller direkt till dina kunder med post. Oavsett så har vi specialanpassade transport emballage för alla våra kalendrar.

Kan jag få hjälp med designen av mitt budskap?

Självklart, det ingår alltid ett designförslag och korrektur när du köper dina bordskalendrar av oss.

Kan jag få hjälp att skicka ut mina kalendrar?

Givetvis kan du få det. Vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 länder för våra kunders räkning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag vill göra en helt unik bordskalender för mitt företag?

Om du inte hittar ett motiv som passar dig utan vill göra en helt unik kalender för ditt företag så hjälper vi givetvis till med det, vi är experter på kalendrar. Kontakta oss och berätta om dina idéer så tar vi fram ett kostnadsförslag för ditt projekt.

Hur många kalendrar måste jag köpa?

Minsta beställning av profilkalendrar är 50 stycken.

Vem kan köpa era produkter?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Bring, Schenker och DHL.