Familjekalendrar

Familjekalendrar

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade familjekalendrar.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor. Alla våra familjekalendrar och familjealmanackor levereras i 5-pack.

Familjekalendrar Design Collection 210×420 mm

Tryckta på extra tjockt obestruket svenskt papper. FSC och Svanenmärkta. Familjkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt fem kolumner för familjens planering.

Familjekalendrar Slim 210×420 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Familjealmanackorna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt fem kolumner för familjens planering. Ett ark med stickers med olika aktivitet symboler medföljer.

Familjekalendrar A4 210×297 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Family planner har även guldfolie på omslaget. Svanen och FSC märkta. Familjekalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt fyra kolumner för familjens planering. Ett ark med stickers med olika aktivitet symboler är inkluderat i Glada Kossans familjekalender.

Familjekalender XL 328×405 mm

Tryckt på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Svanen och FSC märkt. Familjealmanackan har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt sex kolumner för familjens planering. Ett ark med stickers med olika aktivitet symboler medföljer.

Familjekalendrar har idag blivit ett måste i köket hos aktiva familjer för att enkelt hålla kolla på alla familjens alla aktiviteter. Vi har många praktiska familjekalendrar att välja på. Kalendrarna har fyra eller fem kolumner för att det ska vara enkelt att föra in föräldrarnas och barnens läxor, träningar, utvecklingssamtal, födelsedagar och övriga måsten.

Ett måste för alla familjer

Familjekalendern är det bästa verktyget för att alla familjemedlemmar ska få en snabb överblick över vilka händelser som är viktiga i veckan och månaden. Häng den i köket eller på den plats där familjen oftast är samlad. Alla våra familjekalendrar är tillverkade av oss i Sverige och självklart miljömärkta med Svanen och FSC.

Sälja familjekalendrar i butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra familjekalendrar i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med allt från Maria Nilsson Thores härliga illustrationer till bilder på söta kattungar. Våra familjekalendrar finns med fyra, fem och sex kolumner.

Vi har även flera modeller av smidiga exponeringsställ för att öka din försäljning.

Vanliga Frågor:

Vad är en familjekalender och vad används den till?

En familjekalender definierar vi som en väggkalender med flera kolumner där man enkelt kan separera familjens aktiviteter varje dag. Kolumnerna kan givetvis användas till annat än familjemedlemmar. Vissa använder den på jobbet för att planera personalens arbetstider. Har man många husdjur så kan kalendern användas för att skriva in veterinärbesök, mattider, tider för medicin med mera. Helt enkelt det perfekta verktyget när man snabbt och enkelt vill få en bra överblick över månadens händelser.

Hur många kolumner har kalendrarna?

Vi har familjealmanackor med fyra, fem, sex och åtta kolumner.

Hur är almanackorna förpackade?

Kalendrarna är förpackade i 5-pack.
Vem kan köpa era familjekalendrar?Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.

Vilka är era köpvillkor?

Faktura med 30 dagars betalningsvillkor efter godkänd kreditprövning.