Familjekalendrar

Familjekalendrar

Familjekalendrar har fler kolumner så att man får extra plats hela familjens planering. Våra familjekalendrar har mellan fyra och sju kolumner och är tillverkade i Sverige. De har hög kvalité och är miljömärkta med både Svanen och FSC. Familjekalendrarna levereras i 6 - pack.

Familjekalendrar

Sälj familjekalendrar i butik

Du får såklart stöd av oss när du säljer våra produkter. Du kommer att få ett exponeringsställ som du enkelt kan placera i butiken utan att möblera om resten av sortimentet. Vi sköter stället åt dig och ser till att det alltid är välfyllt. Du behöver inte tänka på det.

Välj bland våra olika serier av familjekalendrar:

  • Familjekalender XL 328 x 297 millimeter
  • Familjekalendrar Slim 210 x 420 millimeter
  • Familjekalendrar A4 210 x 297 millimeter

Familjekalender XL 328 x 297 millimeter

XL är våra största familjekalendrar med hela sju kolumner. Den är tryckt på svenskt silkpapper och har ett blanklackerat omslag. Planner XL har guldfolie på omslaget och Smrta familjen säljs till förmån för SOS Barnbyar och längst bak finns ett ark med stickers med olika aktivitetssymboler.

Familjekalendrar Slim på obestruket papper 210×420 mm

Kalendrarna är tryckta på extra tjockt svenskt obestruket papper. De har fem kolumner och kalendarium på svenska med svenska helg – och namnsdagar.

Familjekalendrar Slim med silkpapper 210 x 420 millimeter

Familjekalendrarna Slim är tryckta på svensk silkpapper och har blanklackerade omslag. De har fem kolumner och kalendarium på svenska med svenska namnsdagar och helgdagar. Kalendrarna har även ett stickers ark med klistermärken för olika aktiviteter.

Familjekalendrar A4 210 x 297 millimeter

Familjekalendrarna A4 är tryckta på svenskt silkpapper och har blanklackerade omslag. Family Planner har guldfolie på omslaget. Kalendrarna har fyra kolumner och ett ark med stickers med aktivitetssymboler sitter längst bak i Glada Kossans familjekalender.

Vanliga frågor

  • Vad är en familjekalender och vad används den till?
  • Hur många kolumner har kalendrarna?
  • Hur är familjekalendrarna förpackade?
  • Vem kan köpa era kalendrar?
  • Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?