Födelsedagskalendrar

Födelsedagskalendrar

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade födelsedagskalendrar.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Födelsedagskalendrar 120×305 mm

Tryckta på extra tjockt obestruket svenskt papper. Ej årsbundna. Miljömärkta med Svanen och FSC.

Födelsedagskalendrar är inte inte årsbundna vilket innebär att de inte är bundna till något speciellt år utan de kan användas år efter år och du fyller på med födelsedagar och andra bemärkelsedagar. Släktingar kommer och går. Familjen växer med nya medlemmar. Du byter skola och får nya kompisar som fyller år. En födelsedagskalender är den perfekta presenten till alla som vill ha koll på alla viktiga dagar år efter år.

Använd födelsedagskalendrar för att samla alla viktiga dagar på ett ställe.

Man behöver självklart inte bara skriva upp födelsedagar i en bemärkelsekalender. Det finns många andra återkommande bemärkelsedagar som man ska komma ihåg. Till exempel bemärkelsedagar som bröllopsdagar, dopdagar och andra jubileumsdagar. Med en födelsedagskalender samlar du enkelt ihop alla bemärkelse – och högtidsdagar på ett ställe.

Sälja familjekalendrar i din butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra födelsedagskalendrar i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med allt från Maria Nilsson Thores härliga illustrationer till bilder på söta kattungar.

Vi har även flera modeller av smidiga exponeringsställ för att öka din försäljning.

Vanliga Frågor:

Vad är en födelsedagskalender?

En födelsedagskalender har alla dagar och månader men inga namnsdagar och helgdagar. Detta gör att kalendern kan användas år efter år och löpande fyllas på med födelsedagar, bröllopsdagar och andra återkommande viktiga händelser.

Hur är kalendrarna förpackade?

Kalendrarna säljs i 5-pack.

Vem kan köpa era födelsedagskalendrar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.

Hur ser köp villkoren ut?

Faktura med 30 dagars betalningsvillkor efter godkänd kreditprövning.