Julkort

Julkort

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade Julkort. De dubbla korten levereras snyggt inplastade med matchande kuvert och finns i väldigt många motiv. Vi har flera olika snygga och smidiga exponeringsställ och vi hjälper givetvis dig att välja ett passande beroende på hur många motiv du vill sälja och hur stor din butik är.

Korten är tryckta på svenskt vitt papper bestruket papper och de dubbla korten levereras med matchande kuvert. Korten har en hög kvalité och finns med både klassiska och lite modernare motiv.

Levereras till din butik i 10-pack ihop med ställ.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Dubbla julkort 135×190 mm och 190×135 mm

Våra julkort är tryckta på  vitt bestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.

Korten levereras med matchande kuvert.

Alla våra julkort har klassiska motiv som tilltalar många. Korten är av mycket hög kvalité vilket märks direkt när man ser det skarpa trycket och känner på det tjocka bestrukna pappret.

Sälja julkort i din butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra produkter i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med klassiska motiv.

Alla våra julkort levereras till din butik i 10-pack ihop med valt exponeringsställ.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Vanliga Frågor:

Går era julkort att anpassas för mitt företag?

Alla våra kort går att beställas med ditt företags budskap och logotyp och vill du ha egna bilder så går det också bra. Vi kan även ombesörja utskicket till dina kunder.

Hur är korten förpackade?

Produkterna är snyggt styckpackade i skyddande plastfickor.  Levereras  i 10-pack. Kort tryckta med ditt företags budskap levereras enligt överenskommelse.

Vem kan köpa era produkter?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare eller om du vill köpa unika julkort med ditt företags budskap och logotyp.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL. Vill du ha hjälp att skicka ut dina julkort till ditt företags kunder så löser vi givetvis det också.