Julkort för företag

Julkort för företag

Använd våra julkort för företag för att skicka en julhälsning till dina kunder, samarbetspartners och anställda. Att önska god jul och gott nytt år är en fin och uppskattad tradition som verkligen visar att man bryr sig om och tänker på den man skickar till. Att få en julhälsning via e-post är i och för sig trevligt men i dagens digitala brus så är det svårare och svårare att sticka ut och göra avtryck. En fysisk julhälsning med ett julkort löser det problemet galant. Visa att du uppskattar och tänker på dina kunder och anställda genom att skicka ett traditionellt julkort.

Vi levererar årligen julkort till hundratals företag i Sverige och självklart kan vi även sköta distributionen åt dig.

Alla våra julkort för företag

Här hittar du alla våra julkort som du kan få med ditt företags logotyp och budskap. Om inget av motiven passar ditt företag så skräddarsyr vi ett julkort för dig. Allt vi behöver är en bild och en text.

Minsta beställning är 50 exemplar och leveranstiden är normalt 1-3 veckor. En individuell produktionsplan görs alltid upp i samband med din order. Ett korrektur på pdf skickas alltid innan tryck. Hjälp med formgivning och originalproduktion ingår i priset.

Alla julkort för företag är tillverkade av oss i Sverige och givetvis tryckta på Svanen och FSC märkt papper från svenska pappersbruk.

Några exempel på julkort för företag

I exemplen nedan ser du ett julkort med egen bild och julhälsning samt två julkort med våra bilder och julhälsningar och kundernas logotyper och namnteckningar.

Dubbla julkort för företag 135×190 mm och 190×135 mm

Våra julkort är tryckta på vitt bestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.

Korten levereras med matchande kuvert.

Välj ett av våra motiv och någon av våra julhälsningar eller låt oss designa ett helt unikt julkort med ditt företags bild och julhälsning.

Färdiga julhälsningar

Välj en av våra färdiga julhälsningar och skriv på julkorten själv eller skicka en bild på din namnteckning så trycker vi den ihop med korten. Om du vill ha en helt unik och egen julhälsning så hjälper vi givetvis till med det också. Kombinera med någon av våra bilder eller en egen bild.

Våra välkända julkort för företag med klassiska motiv tilltalar både företag och privatpersoner och anpassas enkelt med just ditt företags budskap och logotyp. Att visa sin uppskattning genom att skicka en julhälsning till dina kunder är en väldigt kostnadseffektiv och uppskattad investering som sticker ut i dagens digitala brus.

Visa att du tänker på dina kunder, anställda och samarbetspartners med en snygg julhälsning.

Har ni kunder i flera länder och behöver julkort på flera språk?

Vi har färdiga julhälsningar på flera språk och skulle vi inte ha någon som passar just dig så gör vi en skräddarsydd dör dina behov.

Vi hjälper dig med distribtionen av dina julkort för företag.

Vi distribuerar årligen hundratusentals julkort till över 30 länder för våra kunders räkning. Vi har bra avtal på porto så det blir aldrig dyrare än om ni skulle sköta det själva. Allt vi behöver är en Excelfil med adresser så ordnar vi resten. Tryggt , enkelt och kostnadseffektivt.

Vanliga Frågor om julkort för företag

Är det dyrt med julkort för företag?

Våra julkort är oftast billigare än de du kan köpa i affären och då får du ditt företags logotyp och en unik hälsning på köpet.

Hur är julkorten förpackade?

Om vi sköter postdistributionen så levereras julkorten adresserade och portostämplade till posten. Om ni sköter distributionen själva så levereras kort och kuvert separat..

Kan jag få hjälp med designen av mitt budskap?

Självklart, det ingår alltid ett designförslag och korrektur när du köper dina julkort för företag av oss.

Kan jag få hjälp att skicka ut mina julkort?

Givetvis kan du få det. Vi distribuerar årligen hundratusentals julkort för våra kunders räkning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag vill göra ett eget julkort för mitt företag?

Om du inte hittar ett motiv som passar dig utan vill göra ett helt unikt julkort för ditt företag så hjälper vi givetvis till med det. Kontakta oss och berätta om dina idéer så tar vi fram en skiss.

Hur många julkort måste jag köpa?

Minsta beställning är 50 stycken.

Vem kan köpa julkort för företag?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi Mailworld, Swisspost eller Postnord. Inom Sverige använder vi Postnord.