Julkort för företag

Julkort för företag

Julkort för företag är alltid väldigt uppskattade. Att skicka ut ett julkort med posten betyder att man har ansträngt sig lite extra. Ett julkort med din logotype är väldigt kostnadseffektivt och dessutom sticker det ut i bruset av alla digitala julhälsningar.

Vi har en stor mängd olika julkort som du kan välja mellan. Om du hellre vill göra ett helt eget julkort ordnar vi såklart det. Alla våra kort är tryckta på svenskt papper och är miljömärkta med både Svanen och FSC. Vi har julkort på flera språk om du vill skicka dem till kunder, anställda och leverantörer utanför Sverige. Minsta beställning är 50 stycken.

Om du vill att vi sköter distributionen ordnar vi det.

julkort för företag

Några exempel på julkort för företag

I exemplen nedan ser du ett julkort med egen bild och julhälsning samt två julkort med våra bilder och julhälsningar och kundernas logotyper och namnteckningar.

Våra dubbla julkort för företag 135 x 190 millimeter och 190 x 135 millimeter

Våra julkort är tryckta på vitt bestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.

Korten levereras med matchande kuvert.

Välj ett av våra motiv och någon av våra julhälsningar eller låt oss designa ett helt unikt julkort med ditt företags bild och julhälsning.

Julhälsningar till julkort för företag

Här kan du välja bland våra hälsningar som du kan använda på dina julkort. Självklart kan du göra en egen hälsning och trycka din egen underskrift på julkorten.

Vanliga frågor