Kalendrar Design Collection

Kalendrar Design collection

Kalendrar Design Collection har en stramare form på kalendariet med lite mindre plats för anteckningar framhävs form och design. Så kan man beskriva Design Collection. Kalendrarna är tryckta på extra tjockt svenskt obestruket papper av absolut högsta kvalité. Alla kalendrar är miljömärkta med Svanen och FSC. Kalendrarna har måtten 328 x 405 millimeter och levereras i 6 - pack

Kalendrar-Design-collection

Vårt sortiment Kalendrar Design Collection XL  328×405 mm

Tryckta på extra tjockt vitt och svagt gultonat obestruket svenskt papper. Miljömärkta med Svanen och FSC. Svenskt kalendarium med svenska namnsdagar och helgdagar. Motiven består av illustrerade äpplen, fjärilar, växter och fåglar gjorda på 1800-talet och början av 1900-talet. Svenska fyrar har originalskisser och ritningar på fyrar från norr till söder. Totalt elva otroligt vackra väggkalendrar.

Sälj Kalendrar Design Collection i butik

När du säljer våra produkter får du ett exponeringsställ som du enkelt kan placera ut var du vill i butiken. Du slipper göra plats i hyllor och på väggar med andra ord. Vi besöker dig regelbundet och ser till att stället är välfyllt så att du slipper att tänka på det. Skulle något ändå ta slut så är det bara att ringa så kommer vi så fort vi kan. Snabba leveranser är ett honnörsord för oss.

Vanliga frågor