Kalendrar Design Collection

Kalendrar Design Collection

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade kalendrar Design Collection.

Alla väggkalendrar och familjekalendrar i serien är tryckta på extra tjockt svenskt obestruket papper med en otrolig känsla och finish. Svenska kalendarier med svenska helgdagar och namnsdagar.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor. Alla våra väggkalendrar och familjekalendrar i serien Design Collection levereras i 5-pack.

Kalendrar Design Collection 2022 XL 328×405 mm

Tryckta på extra tjockt vitt och svagt gultonat obestruket svenskt papper. Miljömärkta med Svanen och FSC. Svenskt kalendarium med svenska namnsdagar och helgdagar. Motiven består av illustrerade äpplen, fjärilar, växter, fåglar, fiskar och småkryp gjorda på 1800-talet och början av 1900-talet. Svenska fyrar har originalskisser och ritningar på fyrar från norr till söder. Totalt elva otroligt vackra väggkalendrar.

 Kalendrar familj 2022 Design Collection SLIM 210×420 mm

Tryckta på extra tjockt vitt obestruket svenskt papper. FSC och Svanenmärkta. Familjekalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt fem kolumner för familjens planering.

Väggkalendrar Design Collection är våra unika serie väggkalendrar som består av vackra kalendrar med bilder på växter, fåglar, fiskar, katter, svampar, småkryp, fyrar och bilder på Stockholm. Vi har även ett stort urval av familjekalendrar i samma serie..

En kalender på väggen ger inte bara en bra överblick över veckan och månadens aktiviteter det är även en vacker inredningsdetalj.

Sälja väggkalendrar Design Collection i butik

Vill du sälja vackra väggkalendrar  i din butik?  Serien med väggkalendrar Design Collection är speciellt framtagen för att säljas i butik. Vill du bli återförsäljare och sälja våra väggkalendrar i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med allt från klassiska bildkalendrar med bilder på natur, landskap, bilar och djur till illustrerade kalendrar med bilder från 1800-talet. Finns även som skrivböcker, posters och kort.

Vi har även flera modeller av smidiga exponeringsställ för att öka din försäljning.

Mer än en väggkalender

I serien väggkalendrar Design Collection är formen på kalendariet är stramare med lite mindre plats för anteckningar än våra andra väggkalendrar. Här ligger fokuset helt och hållet på känsla och design med givetvis med svenska helgdagar och namnsdagar utmärkta.

Vanliga Frågor:

Vad är det bästa med kalendrar Design Collection?

Förutom att de är otroligt vackra  med sina illustrationer från 1800-talet så är känslan i det tjocka obestrukna pappret verkligen något unikt i kalendervärlden.

Hur är kalendrarna förpackade?

För återförsäljare i butik säljs kalendrarna i 5-pack. För företag som köper kalendrar med reklam så är minsta beställning 50 st.

Vem kan köpa era kalendrar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.