Kalendrar med bilar

Kalendrar med bilar

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade kalendrar med bilar.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor. Alla våra väggkalendrar med bilar levereras i 5-pack.

Kalendrar med bilar PANORAMA 455×278 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på 9 språk  (Svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och svenska namnsdagar och helgdagar. Bra plats för anteckningar varje dag.
Classic Cars med bilder på svenskägda amerikanska bilar från främst 50-talet är en klassiker som hängt med i många år.

Kalendrar med bilar MEDIUM 300×195 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Alla väggalmanackor har ett kalendarium på nio språk  (svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och svenska namnsdagar och helgdagar. Alla kalendrar har plats för anteckningar varje dag. Kalendrar med bilar MEDIUM finns med tre olika motiv. Classic Cars har bilder på svenskägda amerikanska bilar från främst 50-talet. Muscle Cars har bilder på amerikanska muskelbilar. Supercars har bilder på lite modernare sportbilar

Våra välkända kalendrar med bilar med snygga bilder tilltalar både företag och privatpersoner. Kalendrarna är tillverkade av oss i Sverige på papper från svenska pappersbruk och är självklart miljömärkta med både Svanen och FSC.

En kalender med bilar på väggen ger inte bara en bra överblick över veckan och månadens aktiviteter det är även en snygg inredningsdetalj.

Sälja kalendrar med bilar i butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra väggkalendrar i din butik så har du kommit helt rätt. Bilder på bilar är ett klassiskt tema som uppskattas av både älder och yngre kunder.

Vi har även flera modeller av smidiga exponeringsställ för att öka din försäljning.

Ge bort en väggkalender till dina kunder

Vill du använda våra kalendrar med bilar som företagsgåva så trycker vi ditt budskap på ett bakstycke som visar ditt företags logotyp under väggalmanackan. Det gör kalendern till en billig och uppskattad giveaway och promotion produkt. Låt ditt budskap synas på dina kunders väggar året runt.

Väggkalendrar med reklam för ditt företag

Med en väggkalender från Gullers Trading så exponeras ditt varumärke hos dina kunder året runt. Vår storsäljare Classic Cars pryder väggar över hela världen och är en perfekt gåva till medarbetare, återförsäljare och kunder. En väggalmanacka är en klassisk och uppskattad present till dina kunder. Många av våra väggkalendrar kan enkelt kompletteras med ditt företags logotyp och budskap. Behöver du hjälp med distributionen till dina kunder och återförsäljare? Inga problem, vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 olika länder för våra kunders räkning.

Söker du kalendrar med bilar på flera språk?

Alla våra kalendrar med bilar har flera språk.

Våra storsäljande väggkalendrar Classic Cars, Muscle Cars och Supercars har hela nio språk: svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska. Alla med internationella helgdagar på baksidan och svenska namnsdagar och helgdagar i veckodagarna.

Oavsett vart dina kunder finns eller vilka intressen de har så finns det en väggkalender från Gullers Trading de kommer att uppskatta. Utöver vårt breda sortiment av väggkalendrar så har vi även bordskalendrar och fickkalendrar. Alla våra väggkalendrar är självklart producerade i Sverige på svenskt papper och är märkta med både Svanen och FSC.

Vanliga Frågor:

Vad är det bästa med en kalender med bilar?

Det är väldigt många som gillar bilder på snygga bilar och amerikanska bilar från 50-talet har blivit otroligt populära de senaste åren. Väggkalendern fungerar både som en inredningsdetalj och ett planeringsverktyg och är svår att sluta köpa när man vigt en yta på väggen till den. Med reklam så blir den en billig och uppskattad gåva till kunder, medarbetare och återförsäljare.

Hur är kalendrarna förpackade?

För återförsäljare i butik säljs kalendrarna i 5-pack. För företag som köper kalendrar med reklam så är minsta beställning 50 st.

Vem kan köpa era kalendrar med bilar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.