Kalendrar med djur

Kalendrar med djur

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta ,svensktillverkade almanackor och kalendrar med djur. Alla våra väggalmanackor med djur säljs och levereras i 5-pack.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Design Collection med djurmotiv 328×405 mm

Tryckta på extra tjockt svagt gultonat obestruket svenskt papper. Miljömärkta med Svanen och FSC. Motiven består av llustrerade fjärliar, fåglar, fiskar och småkryp gjorda på 1800-talet. Otroligt vackra.

Kalendrar med djur LARGE 315×330 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med tre olika motiv: Kattungar, Hundvalpar och Hästar.

Kalendrar med djur SMALL 240×170 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med 4 olika motiv: Kattungar, Hundvalpar, Kaniner och Vänner.

Kalendrar med djur MINI 160×160 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med 4 olika motiv: Kattungar, Hundvalpar, Hästar och Roliga djur.

Almanacka 2022 med  söta djur 92×137 mm

Vår almanacka med söta djur på omslaget är lite enklare i utförande men fullpackade med allt man behöver för få en bra överblick. Kalendern har ett omslag i kraftigt papper som är laminerat med blankt laminat för att öka hållbarheten. Kalendariet visar en månad per uppslag. Almanackan är häftad.

Almanackan innehåller: Linjal (tryck på omslagets insida) Årsöversikt, veckoplanering, månadsplanering, internationella helgdagar, månadskalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), viktiga telefonnummer, klädmått, omvandlingstabeller, linjerade anteckningsblad samt blanka blad för skisser.

Kalendrar med djur är en klassisk storsäljare och finns i många olika motiv och format. Kalendrarna med bilder på söta kattungar och hundvalpar är svåra att motstå. Perfekta som julklappar till alla som älskar djur.

Planera din vecka med en kalender med djurbilder.

Trots att fokuset kanske ligger på de söta bilderna så är våra kalendrar med djurbilder även en praktisk planeringskalender med alla svenska helgdagar och namnsdagar utmärkta.

Sälja kalendrar med djur i din butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra kalendrar med djurmotiv din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med allt från söta kattungar till illustrerade fåglar från 1800-talet.

Vi har även flera modeller av smidiga exponeringsställ för att öka din försäljning.

Vanliga Frågor:

Vad är en kalender med djur?

Vi har valt att samla alla våra kalendrar med bilder och illustrationer på djur under denna rubrik.

Hur är kalendrarna förpackade?

Kalendrarna levereras i 5-pack.

Vem kan köpa era almanackor med djur?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Vilka är era köpvillkor?

Faktura med 30 dagars betalningsvillkor efter godkänd kreditprövning.