Kalendrar med djur

Kalendrar med djur

Kalendrar med djur är väldigt populära och därmed lätta att sälja. Vi har ett stort sortiment av djurkalendrar. Kalendrarna är tillverkade av oss i Sverige och håller mycket hög kvalité. De är miljömärkta med både Svanen och FSC och levereras i 6 - pack.

Kalendrar-med-djur

Sälja kalendrar med djur i din butik

När du säljer våra produkter får du ett smidigt exponeringsställ på hjul som du enkelt kan placera var du vill i butiken. Du slipper tänkta på att göra plats i hyllor och på väggar. Vi ser till att ställen alltid är välfyllda så det slipper du tänka på.

Välj mellan våra olika serier med kalendrar med djur:

  • Design Collection Djur. 328 x 405 millimeter
  • Kalendrar med djur Large. 315 x 330 millimeter
  • Kalendrar med djur Small. 240 x 170 millimeter
  • Kalendrar med djur Mini. 160 x 160 millimeter
  • Almanacka med söta djur. 92 x 137 millimeter

Design Collection Djur. 328 x 405 millimeter

Kalendrarna är tryckta på extra tjockt svagt gultonat svenskt papper från Munkedal. Motiven är illustrationer från 1800 – talet.

Kalendrar med djur Large. 315 x 330 millimeter

Kalendrarna är tryckta på svenskt silkpapper. Omslagen är blanklackerade. Kalendariet är på svenska med svenska namns – och helgdagar.

Familjekalendrar med djur på obestruket papper 210×420 mm

Kalendrarna är tryckta på extra tjockt svenskt obestruket papper. De har fem kolumner och kalendarium på svenska med svenska helg – och namnsdagar

Kalendrar med djur Small. 240 x 170 millimeter

En lite mindre kalender som är tryckt på svenskt silkpapper. Omslagen är blankalckade och kalendariet är på svenska med svenska helg – och namnsdagar.

Kalendrar med djur Mini. 160 x 160 millimeter

Mini är våra minsta kalendrar med ett litet smidigt format. De är tryckta på svenskt silkpapper och har blanklackade omslag, Kalendariet är på svenska med svenska helg – och namnsdagar.

Vanliga frågor