Kort med svampar

Kort med svampar

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade kort med svampar. De dubbla korten levereras snyggt inplastade med matchande kuvert och finns i väldigt många motiv. Vi har flera olika snygga och smidiga exponeringsställ och vi hjälper givetvis dig att välja ett passande beroende på hur många motiv du vill sälja och hur stor din butik är.

Korten är tryckta på svenskt svagt gultonat papper obestruket papper och de dubbla korten levereras med matchande kuvert. Korten har en hög kvalité och är otroligt vackra.

Levereras till din butik i 10-pack ihop med ställ.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Dubbla kort med svampar 115×170 mm

Dubbla kort med svampar är tryckta på svagt gultonat obestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.

Korten levereras med matchande kuvert.

Illustrationerna är gjorda på 1800-talet av botanikern och mykologen Elias Magnus Fries..

Alla våra kort med svampar har klassiska motiv som tilltalar många. Korten är av mycket hög kvalité vilket märks direkt när man ser det skarpa trycket och känner på det vackra obestrukna pappret.

Sälja kort med svampar i din butik

Vill du bli återförsäljare och sälja produkter i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med klassiska motiv.

Alla våra kort levereras till din butik i 10-pack ihop med valt exponeringsställ.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Vanliga Frågor:

Vad är unikt med era kort med svampar?

Korten är tillverkade i Sverige och miljömärkta med Svanen och FSC. Det vackra obestrukna pappret kommer från pappersbruk i Sverige så mer lokalproducerad kan det knappast bli. Motiven hämtar vi från klassiska illustrationer gjorda på 1800-talet.

Hur är era kort förpackade?

Produkterna är snyggt styckpackade i skyddande plastfickor.  Levereras  i 10-pack.

Vem kan köpa era kort med svampar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut? 

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.