Kort med växter

Kort med växter

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade vykort och kort med växter. De dubbla korten levereras snyggt inplastade med matchande kuvert och finns i väldigt många motiv. Vi har flera olika snygga och smidiga exponeringsställ och vi hjälper givetvis dig att välja ett passande beroende på hur många motiv du vill sälja och hur stor din butik är.

Korten är tryckta på svenskt svagt gultonat papper obestruket papper och de dubbla korten levereras med matchande kuvert. Korten har en hög kvalité och är otroligt vackra.

Levereras till din butik i 10-pack ihop med ställ.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Dubbla kort med växter 115×170 mm

Serien med växter är tryckta på  svagt gultonat obestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.

Korten levereras med matchande kuvert.

Motiven är illustrerade av C.A.M. Lindman i början av 1900-talet.

Alla våra kort med växter har klassiska motiv som tilltalar många. Korten är av mycket hög kvalité vilket märks direkt när man ser det skarpa trycket och känner på det vackra obestrukna pappret.

Sälja kort med växter i din butik

Vill du bli återförsäljare och sälja produkter i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med klassiska motiv.

Alla våra kort levereras till din butik i 10-pack ihop med valt exponeringsställ.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Vanliga Frågor:

Vad är unikt med era kort och vykort?

Alla våra kort och vykort är tillverkade i Sverige och miljömärkta med Svanen och FSC. Det vackra obestrukna pappret kommer från pappersbruk i Sverige så mer lokalproducerad kan det knappast bli. Motiven hämtar vi från klassiska illustrationer och bilder från 1800-talet och början av 1900-talet.

Hur är era kort med växter förpackade?

Produkterna är snyggt styckpackade i skyddande plastfickor.  Levereras  i 10-pack.

Vem kan köpa era produkter?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.