Legotillverkning

Legotillverkning

Legotillverkning genom att slutförädla trycksaker med wire-o bindning är något av ett expertområde för oss. Förutom att binda alla våra egna produkter så hjälper vi gärna tryckerier och förlag med wire-o bindning. Vår specialitet är att binda väggkalendrar men vi hjälper även våra kunder att binda manualer, skrivböcker, böcker, lärarkalendrar, fickkalendrar med mera.

Produktutveckling

Om du vill ta fram egna produkter hjälper vi till med det. Vi har tagit fram kalendrar och anteckningsböcker åt både små och stora butiker och butikskedjor inom bokhandel, blomsterhandel, souvenirbutiker och presentshoppar till exempel.

Binda trycksaker med wire-o

En produkt som är bunden med wire – o är väldigt lätt att bläddra i. Dessutom så ligger den helt platt när den är uppslagen. Vi har alltid många färger och format på tråd hemma och skulle vi mot förmodan inte ha exakt det du söker så tar vi hem det på en dag eller två. Att binda med wire-o tråd tar längre tid än andra bindmetoder som limbindning och klammerhäftning. Exakt hur lång tid det tar beror på flera parametrar så som upplaga, omfång, format och produkttyp.

Legotillverkning

“Hög kvalité, service och leveranssäkerhet”

Exakta Print i Lidköping tillverkar reklamprodukter som ibland ska wire – o bindas.

– Hög kvalité, leveranssäkerhet och hög service är andra egenskaper som gör att vi gärna jobbar med Gullers säger Morgan Thiberg som är projektledare på Exakta.

Gullers binder bland annat kalendrar, block och böcker åt Exakta. – Det kan vara både små och stora upplagor förklarar Morgan Thiberg och fortsätter. – Gullers har en helautomatiserad produktion och är väldigt lämpade att producera just olika storlekar på upplagor. Det är också en anledning till att vi gärna jobbar med Gullers avslutar Morgan.

Vi hjälper dig med legotillverkning

Kontakta oss så gör vi snabbt en tidsplan för just ditt projekt.