Posters med fiskar

Posters med fiskar

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade posters med fiskar. Formaten är anpassade för standard ramar så att det enkelt blir vackra tavlor med fiskar och tavelväggar när de ramas in.

Alla planscher är givetvis tillverkade i Sverige tryckta på papper från svenska pappersbruk.

Alla våra affischer säljs i 5-pack och finns i flera serier med många olika motiv. Planscherna levereras snyggt inplastade med en tjock stödskiva av grå board.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Posters med fiskar MEDIUM 400×300 mm

Poster med fiskar är tryckta på extra tjockt svagt gultonat obestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.

Motiven är illustrerade av Gösta Sundman i slutet av 1800-talet..

Blir otroligt vackra tavlor när de ramas in.

Alla våra posters med fiskar har klassiska illustrationer av fiskar som tilltalar många. Affischerna är av mycket hög kvalité vilket märks direkt när man ser det skarpa trycket och känner på det extra tjocka obestrukna pappret. Formaten på våra posters är anpassat för att passa ramar som exempelvis går att köpa hos Ikea, Claes Ohlson, Rusta, Dollarstore och de flesta butiker som säljer ramar.

Rama in våra planscher och skapa vackra tavlor med fiskar och gör snygga tavelväggar.

Sälja posters med fiskar  i butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra posters med fiskar i din butik så har du kommit helt rätt. Välj mellan många olika motiv.

Vanliga Frågor:

Vad är unikt med era posters med fiskar?

Alla våra affischer med fiskar är tillverkade i Sverige och miljömärkta med Svanen och FSC. Det extra tjocka obestrukna pappret kommer från pappersbruk i Sverige så mer lokalproducerad kan en poster knappast bli. Motiven är klassiska illustrerade fiskar skapade av Gösta Sundman i slutet av 1800-talet.

Hur är era affischer förpackade?

Affischerna är snyggt styckpackade i plastfickor med en tjock stödskiva av grå board. Etikett med bild, informationstext och EAN kod finns på baksidan. Posters säljs  i 5-pack.

Vem kan köpa era posters med fiskar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.