Posters med fyrar

Posters med fyrar

Nedan ser du vårt utbud av miljömärkta och svensktillverkade posters med fyrar. Formaten är anpassade för standard ramar så att det enkelt blir vackra tavlor med fyrar och tavelväggar när de ramas in.

Alla planscher är givetvis tillverkade i Sverige tryckta på papper från svenska pappersbruk.

Våra affischer säljs i 5-pack och finns i flera serier med många olika motiv. Posters med fyrar levereras snyggt inplastade med en tjock stödskiva av grå board.

Kontakta oss för prisuppgifter, exponeringsställ och leveransvillkor.

Posters med fyrar MEDIUM 300×400 mm

Posters med fyrar är tryckta på extra tjockt vitt obestruket papper som är miljömärkt med Svanen och FSC och tillverkat på svenska pappersbruk.

Motiven kommer från gamla originalskisser och ritningar på klassiska svenska fyrar

Rama in och skapa vackra tavlor och tavelväggar.

I serien finns följande fyrar: Morups Tånge Fyr, Vinga Fyr, Landsort Fyr, Söderarm Fyr, Måseskär Fyr, Hållö Fyr, Närsholmen Fyr, Ursholmen Fyr, Utklippan Fyr, Gotska Sandön Fyr, Skrivareklippan Fyr och Pater Noster Fyr.

Alla våra posters med fyrar har vackra skisser och ritningar på svenska fyrar. Affischerna är av mycket hög kvalité vilket märks direkt när man ser det skarpa trycket och känner på det extra tjocka obestrukna pappret. Formaten på våra posters är anpassat för att passa ramar som exempelvis går att köpa hos Ikea, Claes Ohlson, Rusta, Dollarstore och de flesta butiker som säljer ramar.

Rama in våra planscher och skapa vackra tavlor med fyrar och tavelväggar.

Sälja posters med fyrar i butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra posters och tavlor med fyrar i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med klassiska motiv.

Vanliga Frågor:

Vad är unikt med era affischer?

Alla våra affischer med fyrar är tillverkade i Sverige och miljömärkta med Svanen och FSC. Det extra tjocka obestrukna pappret kommer från pappersbruk i Sverige så mer lokalproducerad kan en poster knappast bli. Motiven hämtar vi från klassiska ritningar och originalskisser.

Hur är era affischer förpackade?

Affischerna är snyggt styckpackade i plastfickor med en tjock stödskiva av grå board. Etikett med bild, informationstext och EAN kod finns på baksidan. Posters säljs  i 5-pack.

Vem kan köpa era posters med fyrar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.