Profilkalendrar

Profilkalender

Profilkalender är perfekta julklappar till dina kunder, medarbetare och leverantörer. Den pryder väggar i ett år och du får en väldigt kostnadseffektiv exponering. Våra kalendrar är tryckta på svenskt papper och har hög kvalité. De är miljömärkta med både Svanen och FSC.

Vi sköter distributionen åt dig om du vill. Våra kalendrar skickas ut till över 1200 företag i 30 länder och vi har alla kanaler och emballage som behövs för en effektiv distribution.

Ditt varumärke exponeras på bakstycket som sticker ner under kalendern.

profilkalender

Våra profilkalendrar

Du kan välja mellan olika storlekar och motiv.

  • Väggkalendrar Panorama 455 x278 millimeter
  • Profilkalendrar Medium 300 x 195 millimeter
  • Reklamkalendrar XL 328 x 405 millimeter
  • Reklamkalender 3 plan 328 x 455 millimeter

Väggkalendrar Panorama 455 x278 millimeter

Kalendrarna är tryckta på svenskt silkpapper och har blanklackerade omslag. De har ett kalendarium på hela nio språk nämligen svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska.

Profilkalendrar Medium 300 x 195 millimeter

Medium är storsäljaren bland våra profilkalendrar och har ett smidigt format. De är tryckta på svenskt silkpapper och har blanklackerade omslag. Medium är väldigt smidig och kostnadseffektiv att distribuera.

Reklamkalendrar XL 328 x 405 millimeter

Stora vackra kalendrar som verkligen tar för sig. De är tryckta på svenskt miljömärkt papper och finns på flera språk..

Reklamkalender 3 plan 328 x 455 millimeter

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Tre månader per uppslag och flyttbar dag markör. Kalendarium på svenska och engelska. Inga namnsdagar eller helgdagar.

Vanliga frågor