Profilkalendrar

Profilkalendrar

Profilkalendrar 2022 är den perfekta presenten till medarbetare, återförsäljare, kunder och leverantörer. Reklamkalendrar 2022 är tryckta med ditt företags logotyp och kontaktuppgifter. Väggkalendern är så klart perfekt att ge bort som julklapp. Med en profilkalender som pryds av din logotyp kommer du och ditt varumärke vara synliga i ett helt år.

Vi levererar årligen profilkalendrar till fler än 1200 företag i cirka 30 länder. Självklart kan vi även sköta distributionen åt dig. Vi har även formatanpassade emballage som skyddar din reklamkalender så att den levereras oskadd var som helst i världen.

Alla våra profilkalendrar 2022 och reklamkalendrar 2022

Här hittar du alla våra profilkalendrar som kan anpassas med ditt företags logotyp och budskap.

Minsta beställning är 50 exemplar och leveranstiden är normalt 1-3 veckor. Individuell produktionsplan görs alltid upp i samband med order. Innan vi skickar kalendern till tryckeriet får du ett korrektur på pdf så att du ser hur det kommer att se ut. Om du behöver ha hjälp med formgivning och original produktion ordnar vi det. Det ingår i priset.

Alla kalendrar är tillverkade av oss i Sverige och givetvis tryckta på Svanen och FSC märkt papper från svenska pappersbruk. Ditt företags logotyp och budskap trycks på ett extra bakstycke och syns nedanför kalendern alla månader.

Väggkalendrar 2022 PANORAMA 455×278 mm

Kalendrarna är tryckta på svenskt silkpapper. Omslagen är blanklackade och kalendrarna är Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på 9 språk  (Svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och har svenska namnsdagar och helgdagar. Det finns plats för anteckningar varje dag.  Panorama finns med tre motiv. Yachting med fartfulla bilder på segelbåtar, Look at Sweden med vackra bilder från Sverige samt Classic Cars med bilder på svenskägda amerikanska bilar från främst 50-talet.

Profilkalendrar 2022 MEDIUM 300×195 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Alla reklamkalendrar förutom Scandinavia och Classic Wings har kalendarium på nio språk  (svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och svenska namnsdagar och helgdagar. Alla kalendrar har plats för anteckningar varje dag.  Scandinavia har ett kalendarium på sex språk (engelska, svenska, norska, finska, danska och isländska) samt svenska, norska, finska danska och isländska helgdagar men inga namnsdagar.  Classic Wings har ett kalendaruim på Svenska och Engelska.

Serien är vår storsäljare när det gäller profilkalendrar och finns i hela 14 olika motiv.

Reklamkalendrar MEDIUM är väldigt kostnadseffektiva att distribuera via post och tillsammans med vårt specialframtagna emballage så är den det självklara valet för alla som vill skicka en större mängd kalendrar till sina kunder i Sverige och utomlands.

Reklamkalendrar 2022 XL 328×405 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC.  Svensk Natur har ett  kalendarium på svenska med svenska namnsdagar och helgdagar och den internationella versionen Swedish Nature har ett kalendarium på sju språk (Engelska, tyska, franska, spanska, italienska, portugisiska och svenska). Båda har internationella helgdagar tryckta på baksidan.

Reklamkalender 3 plan 2022 328×455 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Tre månader per uppslag och flyttbar dag markör. Kalendarium på svenska och engelska. Inga namnsdagar eller helgdagar.

Ditt företags logotyp och budskap trycks på bildsidan.

Våra välkända profilkalendrar och reklamkalendrar med klassiska motiv tilltalar både företag och privatpersoner och anpassas enkelt med just ditt företags budskap och logotyp. Att ge bort en väggkalender till dina kunder är en väldigt kostnadseffektiv och uppskattad investering som gör att ditt budskap pryder dina kunders väggar ett helt år.

En kalender på kundens vägg med ditt företag kontaktuppgifter bygger inte bara dit varumärke hos kunden utan även hos din kunds besökare.

Kalendrar på många olika språk

Antalet språk i en kalender är extra viktigt om man har kunder i många länder. Väggkalender Scandinavia är framtagen för den skandinaviska marknaden med bilder från Danmark, Norge, Finland, Sverige och Island och språk och helgdagar från samma länder. Våra storsäljande format Panorama och Medium bland reklamkalendrarna har hela hela nio språk: svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska. Alla med internationella helgdagar på baksidan. Inte undra på att många företag med kunder i flera länder väljer reklamkalendrar från Gullers Tradning. Oavsett vart dina kunder finns eller vilka intressen de har så finns det en profilkalender från Gullers Trading de kommer att uppskatta. Utöver vårt breda sortiment av väggkalendrar så har vi även bordskalendrar och fickkalendrar. Alla våra väggkalendrar är självklart producerade i Sverige på svenskt papper och är märkta med både Svanen och FSC.

Ge bort en reklamkalender till dina kunder

Vill du använda reklamkalendrar som företagsgåva så trycker vi ditt budskap på ett bakstycke som visar ditt företags logotyp under väggalmanackan. Det gör väggkalendern till en billig och uppskattad giveaway och promotion produkt. Låt ditt budskap synas på dina kunders väggar året runt.

Profilkalendrar med reklam för ditt företag

Med en profilkalender från Gullers Trading så exponeras ditt varumärke hos dina kunder året runt. Vår storsäljare Look at Sweden pryder väggar över hela världen och är en perfekt gåva till medarbetare, återförsäljare och kunder. En väggalmanacka är en klassisk och uppskattad present till dina kunder. Många av våra väggkalendrar kan enkelt kompletteras med ditt företags logotyp och budskap.

Distribution över hela världen

Vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 länder för våra kunders räkning. Vi har specialanpassade emballage för våra kalendrar som gör att paket och postdistributioner blir både trygga och kostnadseffektiva. Berätta vilka kalendrar ni vill ha och skicka en Excel fil med adresser så löser vi resten. Tryggt , enkelt och kostnadseffektivt.

Vanliga Frågor om våra profilkalendrar

Är det dyrt med profilkalendrar?

Att marknadsföra sig med en väggkalender är otroligt kostnadseffektivt anser vi. Kalendrarna kostar ungefär lika mycket som en billig vattenflaska med tryck eller en lite bättre reklampenna men exponerar ditt företags varumärke så otroligt mycket mer när den hänger på dina kunders väggar.

Hur är kalendrarna förpackade?

Det ser olika ut beroende på om de ska skickas i på pall, i paket eller direkt till dina kunder med post. Oavsett så har vi specialanpassade transport emballage för alla våra kalendrar.

Kan jag få hjälp med designen av mitt budskap?

Självklart, det ingår alltid ett designförslag och korrektur när du köper dina reklamkalendrar av oss.

Kan jag få hjälp att skicka ut mina kalendrar?

Givetvis kan du få det. Vi distribuerar årligen hundratusentals väggkalendrar till över 30 länder för våra kunders räkning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag vill göra en egen kalender för mitt företag?

Om du inte hittar ett motiv som passar dig utan vill göra en helt unik kalender för ditt företag så hjälper vi givetvis till med det, vi är experter på kalendrar. Kontakta oss och berätta om dina idéer så tar vi fram ett kostnadsförslag för ditt projekt.

Hur många kalendrar måste jag köpa?

Minsta beställning av profilkalendrar är 50 stycken.

Vem kan köpa era kalendrar med företagstryck?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Bring, Schenker och DHL.