Reklam och profilkalender för företag

Vi har ett stort urval av reklam och profilkalender för företag.

Att ge bort en reklam och profilkalender för företag till kunder och medarbetare är ett uppskattat och kostnadseffektivt sätt att synas med sitt varumärke året runt. 

Gullers Trading har tillverkat och distribuerat väggkalendrar, bordskalendrar och fickkalendrar anpassade för företag i decennier och erbjuder ett brett sortiment av standardkalendrar. Om ditt behov inte täcks av vårt standardsortiment så tar vi fram vi en specialkalender just för dig. Alla våra väggkalendrar är tillverkade av oss i Sverige och miljömärkta med Svanen och FSC.

Pris från: 49kr/st (exkl. moms)

RING 031-746 65 20 FÖR OFFERT

Några exempel på kalendrar som går att trycka med ditt företags logotyp

Några exempel på kalendrar vi skräddarsytt för våra kunder

Marknadsför ditt företag med en kalender

Reklam och profilkalender för företaget är ett väldigt bra sätt att synas på. Den håller i ett år och placeras ofta på ett ställe där man samlas. Till exempel i personalköket. En kalender för företaget innebär att kalendern trycks med din logotyp och annan relevant information om ditt företag.

Självklart kan vi trycka andra profilprodukter med din logotype. Till exempel fickkalender, bordskalender och väggkalender. Det är alltid en uppskattad present eller julklapp till dina kunder och medarbetare. Dessutom används de så gott som dagligen och ofta bär man med sig sin fickkalender på jobbet och bland sina vänner.

Reklam och profilkalender med ditt företags budskap & logotype

Vi har ett stort urval av kalendrar som du kan välja bland när du vill trycka din egen reklam och profilkalender. Förutom din logotype kan du trycka kontaktuppgifter och annat som är praktiskt att veta för dina kunder och medarbetare. Vi har många populära motiv för profil och reklamkalendern.

En reklam och profilkalender för företag med kunder utomlands

Självklart har vi tänkt på dig som vill ge bort en kalender till dina kunder, medarbetare och leverantörer utanför Sverige.

Till exempel är vår väggkalender ”Scandinavia” skapad för den skandinaviska marknaden med bilder från Sverige, Finland, Danmark, Island och Norge. Den innehåller helgdagar från samtliga nordiska länder.

Storsäljarna Classic Cars, Yachting, Look at Sweden och Muscle Cars trycks på hela sju språk: svenska, engelska, franska, tyska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska och har internationella helgdagar på baksidan.

De mindre väggkalendrarna har fem språk: svenska, engelska, tyska, franska, ryska och japanska. Även de med internationella helgdagar på baksidan.