Reklamalmanackor

Reklamalmanackor

Reklamalmanackor som du hittar här är formgivna av oss och tillverkade av en samarbetspartner.

Att ge bort en snygg och praktisk almanacka med reklam är alltid uppskattat. Almanackan är en perfekt present till dina anställda, dina kunder och dina samarbetspartners. Med din logotype tryckt eller präglad på omslaget får du dessutom en väldigt kostnadseffektiv kommunikation för ditt varumärke. Du får kort sagt exponering under ett helt år till en väldigt låg kostnad.

Reklamanackor

Våra olika modeller av reklamalmanackor

Våra almanackor finns i flera olika storlekar. De har alla svenskt kalendarium med helg – och namnsdagar. Vi har olika modeller av reklamalmanackor:

Reklamalmanackor Classic A5 150 x 215 millimeter

Almanackorna har pärm av vadderad konstskinn, en vecka per uppslag, perforerade hörn och insytt märkband. Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar och linjerade anteckningsblad.

Reklamalmanackor Classic Slim 94 x 168 millimeter

Almanackorna har pärm av konstskinn och svagt gultonade sidor. Sidorna är perforerade i hörnen och ett märkband är insytt. De innehåller Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar och linjerade anteckningsblad.

Reklamalmanackor Classic Pocket 95 x 140 millimeter

Almanackorna har konstskinnspärmar och svagt gultonade sidor. Hörnen är perforerade och ett märkband är insytt. Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar och linjerade anteckningsblad.

Reklamalmanacka Right on Time De Luxe 100 x 174 millimeter

En ringbunden almanacka som ligger platt när den är uppslagen. Den pärm av konstskinn och ett extra anteckningshäfte. Veckouppslag, årsöversikt och linjerade anteckningsblad. Finns med refill.

Reklamalmanacka Right on Time Worker 110 x 166 millimeter

En ringbunden slitstark almanacka med extra kraftig plastpärm som tål tuffa tag. Kalendern har veckouppslag, årsöversikt, linjerade anteckningsblad och ett separat tjockt linjerat anteckningsblock med penna.

Vanliga frågor