Reklamalmanackor

Reklamalmanackor

Här hittar du våra reklamalmanackor. Almanackorna är formgivna av oss och tillverkade av vår samarbetspartner i Sydkorea.

Att ge bort en snygg och praktisk almanacka med reklam är alltid uppskattat. Almanackan är en perfekt present till dina anställda, dina kunder och dina samarbetspartners. Med din logotype tryckt eller präglad på omslaget får du dessutom en väldigt kostnadseffektiv kommunikation för ditt varumärke. Du får kort sagt exponering under ett helt år till en väldigt låg kostnad.

Kalendrarna finns i flera format och har svenskt kalendarium med helgdagar och namnsdagar. Almanackorna håller otroligt hög kvalité med årtalet diskret blindpräglat i övre hörnet på pärmen. Vi trycker, präglar eller folierar din logotyp var du vill på pärmen. Titta gärna igenom våra exempel för inspiration.

Behöver du hjälp med att distribuera dina kalendrar så löser vi givetvis det också. Vi har distribution till fler än 30 länder.

Kontakta oss för prisuppgifter och leveransvillkor.

Reklamalmanackor 2022 A5 150×215 mm

Almanackorna har vadderad pärm i konstskinn och finns i färgerna svart, brun och grå. Kalendern visar en vecka per uppslag och har gott om plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen och ett märkband är insytt så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är svagt gultonat och är precis som pärmen av hög kvalité.

Almanackan innehåller årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender med svenska helgdagar och namnsdagar och linjerade anteckningsblad.

Ditt företags logotyp präglas eller folieras snyggt på pärmen.

Reklamalmanackor 2022 SLIM 94×168 mm

Fickkalendrarna med reklam för ditt företag har pärm i konstskinn och finns i färgerna svart, brun och grå. Kalendern visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen och ett märk band är insytt så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är svagt gultonat och precis som pärmen av hög kvalité.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar) och linjerade anteckningsblad.

Ditt företags logotyp präglas eller folieras snyggt på pärmen. Se nedan för exempel på blindprägling och folieprägling i guld och silver.

Reklamalmanackor 2022 POCKET 95×140 mm

Almanackorna har pärm i konstläder och finns i färgerna svart, brun och grå. Kalendern visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen och ett märk band är insytt så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är svagt gultonat och precis som pärmen av hög kvalité.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, omvandlingstabeller, internationella helgdagar, årsplan, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar) och linjerade anteckningsblad.

Ditt företags logotyp präglas eller folieras snyggt på pärmen.

Reklamalmanackor 2022 Right on Time  Deluxe 100×174 mm

Right on Time Deluxe är wire-o bunden vilket gör att kalendern ligger helt plant när man viker upp den. Deluxe har pärm i konstskinn av hög kvalié. Utöver kalendern så sitter även ett anteckningshäfte med blanka blad för skisser och noteringar i pärmen. Almanacken visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är vitt.

Almanackan innehåller: Årsöversikt, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), linjerade anteckningsblad samt ett separat noteringshäfte med blanka blad.

Går även att köpa som refill utan pärm.

Ditt företags logotyp screentrycks snyggt på pärmen.

Reklamalmanackor 2022 Right on Time Worker 110×166 mm

Fickalmanackan Right on Time Worker är precis som Deluxe wire-o bunden vilket gör att den ligger helt plant när kalendern viks upp . Skillnaden är att Right on Time Worker har en extra kraftig pärm i plast och ett tjockt linjerat anteckningsblock och en penna. Almanackan är speciellt framtagen för yrkesgrupper som behöver en kalender som tål tuffa tag och är väldigt populär hos hantverkare och chaufförer.  Almanackan visar en vecka per uppslag med bra plats för anteckningar. Sidorna är perforerade i hörnen så att man enkelt kan markera vart i kalendern man är. Pappret är vitt.

En komplett reklamalmanacka

Almanackan innehåller: Årsöversikt, veckokalender (med svenska helgdagar och namnsdagar), linjerade anteckningsblad samt ett separat tjockt linjerat anteckningsblock och en penna.

Pärmen är svart.

Ditt företags budskap och logotyp trycks på ett separat omslag som syns genom pärmens framsida. Kalendern kan även anpassas med upp till 16 extra sidor med information om ditt företag. Se nedan för exempel.

Alla våra reklamalmanackor har klassisk design som tilltalar många. Fickkalendrarna med tryck är av mycket hög kvalité och finns i många färger och format och anpassas enkelt med ditt företags logotyp och budskap. Omtyckta och billiga gåvor till kunder och medarbetare.

Marknadsför ditt företag med reklamalmanackor från Gullers Trading

Att ge bort en almanacka med ditt företags logotyp till kunder och samarbetspartner är en fin tradition som är både kostnadseffektiv och väldigt uppskattad. I dagens digitala värld har man oftast tillgång till sin digitala kalender i datorn och telefonen, trots detta så är den klassiska fickalmanackan med reklam mer aktuell och uppskattad än någonsin.

Kontakta oss för designförslag, prisuppgifter och leveransvillkor.

Behöver du hjälp att distribuera dina almanackor med tryck?

Vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 länder för våra kunders räkning. Vi har specialanpassade emballage för våra kalendrar som gör att paket och postdistributioner blir både trygga och kostnadseffektiva. Berätta vilka kalendrar ni vill ha och skicka en Excel fil med adresser så löser vi resten. Tryggt , enkelt och kostnadseffektivt.

Vanliga Frågor:

Är det dyrt med almanackor med tryck?

Att marknadsföra sig med en almanacka är otroligt kostnadseffektivt anser vi. Almanackorna kostar ungefär lika mycket som en billig vattenflaska med tryck eller en lite bättre reklampenna men exponerar ditt företags varumärke så otroligt mycket mer när dina kunders använder den ett helt år.

Hur är almanackorna med reklam förpackade?

Det ser olika ut beroende på om de ska skickas i på pall, i paket eller direkt till dina kunder med post. Oavsett så har vi specialanpassade transport emballage för alla våra kalendrar.

Kan jag få hjälp med designen av mitt budskap?

Självklart, det ingår alltid ett designförslag och korrektur när du köper dina reklamalmanackor av oss.

Kan jag få hjälp att skicka ut mina reklamalmanackor?

Givetvis kan du få det. Vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 länder för våra kunders räkning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur många almanackor måste jag köpa?

Minsta beställning av profilkalendrar är 50 stycken.

Vem kan köpa era reklamalmanackor?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Bring, Schenker och DHL.