• Fri frakt när du handlar för över 300 kr

Skräddarsytt

Profil och reklamprodukter - skräddarsytt efter era behov och önskemål.

Vi har lång erfarenhet av att producera kundunika skrivböcker och kalendrar. Därför kan vi ta fram produkter som passar just dig och ditt företag. Det blir till exempel en perfekt julklapp till dina kunder och dina anställda. Om du vill ha en kalender med egna bilder på dina produkter ordnar vi det. Om du har önskemål om papper, format och språk ordnar vi det också så klart. Vi har kalendarium på alla språk, till exempel med muslimska högtider för dina kunder i den arabiska världen. Eller en amerikansk kalender där veckorna inleds med söndag. Om du inte har egna bilder så kan du välja bland våra motiv.

Vi kan foilera, prägla och laminera för att höja känslan i produkten och göra den mer exklusiv. Vi har stor erfarenhet av distribution och kan hantera mottagare i många olika länder. Vi distribuerar årligen till fler än 60 länder och har ett väl upparbetat nätverk för distribution över hela världen.

Profil och reklamkalender med din logotype

Vi kan naturligtvis trycka din logotype och dina kontaktuppgifter på din profil – eller reklamprodukt. En kalender lever i ett år och brukar inte sällan hänga i fikarummet eller receptionen där den syns av många. Både kunder och anställda. Vill du hellre ha en skrivbok eller ett skrivblock med din logotype och tar vi fram en sådan. Om du har önskemål om tryck, format och papper till exempel ordnar vi såklart det även för skrivbok eller skrivblock. Givetvis kan du trycka dina egna bilder även på din skrivbok eller ditt skrivblock.

Om du inte har egna bilder är det bara att välja bland våra populära motiv. Till exempel Nordens fåglar, fiskar, växter och insekter. Eller varför inte våra vackra originalritningar till svenska fyrar. Vi har motiv för barn och för vuxna. Välj bland gulliga husdjur, häftiga bilar och motorcyklar och mycket mycket annat.

Carl Wisenius
Försäljning syd, väst, export samt skräddarsytt
 031-746 65 25
 carl.wisenius@gullers-trading.se

Några exempel

Skräddarsydd Skrivbok Trosa Stadshotell & Spa Gullers Trading
A5 Skrivbok Anteckningsbok Skissblock Wallstars Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
Skräddarsydd Väggkalender Sjöraddningssällskapet 2018 Gullers Trading
Skräddarsydd Väggkalender Veterankalendern 2018Gullers Trading
Skräddarsydd Väggkalender Volvo Cars 2017 Gullers Trading
Skräddarsydd Väggkalender Ahlbergs Cameras 2017 Gullers Trading
Skräddarsydd Väggkalender Seldén Mast 2017 Gullers Trading
Skräddarsydd Väggkalender Sandvik Mining and Rock Technology 2017 Gullers Trading
Skräddarsydd Väggkalender Preem 2017 Gullers Trading