Skrivböcker med reklam

Skrivböcker med reklam

Skrivböcker med reklam är en perfekt present att ge bort till dina anställda, dina kunder och dina samarbetspartners. En skrivbok med ditt varumärke och din logotype syns på många olika platser och lever länge. Vi har en en stor mängd olika motiv att välja på bland våra skrivböcker. Om du vill ha en skrivbok med din egen design ordnar vi så klart det.

Som alla andra produkter vi producerar håller skrivböckerna mycket hög kvalité. De tillverkas i Sverige på svenskt papper och de är miljömärkta med både Svanen och FSC. Formatet är A5.

skrivböcker med reklam

Skrivböcker Wallstars med reklam

Wallstars är ett designkoncept av David Thornell. Det är en lek med typografi och finns i olika serier. Vi har till exempel tagit fram över 400 omslag med städer eller platser. Självklart kan vi ta fram ett unikt omslag till dig.

Skrivböcker med unik design

Om du vill ha en skrivbok med helt egen design så ordnar vi såklart det. Här hittar du några exempel på hur det kan se ut.

Vi hjälper dig med distribution

Våra produkter distribueras till drygt 30 länder där våra kunder finns. Om du behöver hjälp med distributionen av produkter som du beställer av oss så ordnar vi såklart det.

Vanliga frågor