Skrivböcker med reklam

Skrivböcker med reklam

Skrivböcker med reklam är en perfekt present att ge bort till dina anställda, dina kunder och dina samarbetspartners. En skrivbok med ditt varumärke och din logotype syns på många olika platser och lever länge. Vi har en en stor mängd olika motiv att välja på bland våra skrivböcker. Om du vill ha en skrivbok med din egen design ordnar vi så klart det.

Våra skrivböcker med reklam

Här visar vi några exempel på skrivböcker med reklam. Du kan välja ett av våra motiv med din logotype. Eller så tar vi tillsammans fram en unik skrivbok för ditt företag.

Minsta beställning är 100 exemplar och leveranstiden är normalt 1-3 veckor. Individuell produktionsplan görs alltid upp i samband med order och korrektur på pdf skickas alltid till dig innan vi trycker.

Alla skrivböcker med reklam är tillverkade av oss i Sverige och givetvis tryckta på Svanen och FSC märkt papper från svenska pappersbruk.

Skrivböcker med reklam Världens städer A5 148×210 mm

Världens städer är ett designkoncept som är framtaget av David Thornell. Du kan antingen välja en av alla städer vi har och trycka din logitype och ditt budskap eller göra en helt egen design för ditt företag. Vi har över 400 svenska städer och områden att utgå ifrån och skulle du sakna någon stad så tar vi fram det.

Världens städer är en perfekt formgivning när man vill kommunicera en lokal känsla. En skrivbok med företagstryck är både en uppskattad och billig gåva till kunder och anställda.

Skrivboken anpassas efter dina önskemål utifrån vald grunddesign.

Skräddarsydda skrivböcker med reklam

Några exempel på helt skräddarsydda skrivböcker med reklam

Våra skrivböcker med reklam är ett säkert kort. Ditt varumärke exponeras under skrivbokens hela livstid. Vi vet att anteckningsböcker är populära eftersom de alltid används av den som får den. Det är med andra ord ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera på. Dessutom tappar man inte bort en skrivbok lika lätt som till exempel en penna.

Behöver du hjälp att distribuera dina skrivböcker med reklam?

Vi distribuerar produkter till över 30 länder för våra kunders räkning. Beställ dina skrivböcker av oss och skicka en Excelfil med adresser så löser vi resten. Tryggt , enkelt och kostnadseffektivt.

Vanliga Frågor:

Är det dyrt med skrivböcker med reklam för mitt företag?

Att marknadsföra sig med en skrivbok är otroligt kostnadseffektivt anser vi. Anteckningsböckerna kostar ungefär lika mycket som en billig vattenflaska med tryck eller en lite bättre reklampenna men exponerar ditt företags varumärke så otroligt mycket mer när den hänger på dina kunders väggar.

Hur är anteckningsböckerna förpackade?

Det ser olika ut beroende på om de ska skickas i på pall, i paket eller direkt till dina kunder med post. Oavsett så har vi specialanpassade transport emballage för alla våra skrivböcker med reklam.

Kan jag få hjälp med designen av mitt budskap?

Självklart, det ingår alltid ett designförslag och korrektur när du köper dina skrivböcker av oss.

Kan jag få hjälp att skicka ut mina anteckningsböcker?

Givetvis kan du få det. Vi distribuerar årligen till över 30 länder för våra kunders räkning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag vill göra en helt unik skrivbok för mitt företag?

Vill du göra en helt unik anteckningsbok för ditt företag så hjälper vi givetvis till med det. Kontakta oss och berätta om dina idéer så tar vi fram ett kostnadsförslag för ditt projekt.

Hur många produkter måste jag köpa?

Minsta beställning av skrivböcker med reklam är 100 stycken.

Vem kan köpa era produkter?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Bring, Schenker och DHL.