Väggkalendrar

Väggkalendrar

Vi har ett stor och brett utbud av miljömärkta och svensktillverkade väggkalendrar med olika teman i många olika format.

Nedan ser du alla våra aktuella modeller.

Väggkalendrar 2022 PANORAMA 455×278 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på 9 språk  (Svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och svenska namnsdagar och helgdagar. Plats för anteckningar varje dag.  Panorama finns med tre motiv. Yachting med fartfulla bilder på segelbåtar, Look at Sweden med vackra bilder från Sverige samt Classic Cars med bilder på svenskägda amerikanska bilar från främst 50-talet.

Väggkalendrar Design Collection 2022 XL 328×405 mm

Tryckta på extra tjockt vitt och svagt gultonat obestruket svenskt papper. Miljömärkta med Svanen och FSC. Svenskt kalendarium med svenska namnsdagar och helgdagar. Motiven består av illustrerade växter, äpplen, fjärilar, fåglar, fiskar och småkryp gjorda på 1800-talet och början av 1900-talet. Svenska fyrar har originalskisser och ritningar på fyrar från norr till söder. Sen har vi givetvis en modell med bilder från Stockholm också. Totalt elva otroligt vackra väggkalendrar.

Väggkalendrar 2022 XL 328×405 mm

Tryckt på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC.

 Väggkalendrar familj 2022 XL 328×405 mm

Tryckt på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Svanen och FSC märkt. Smarta Familjen har ett kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt sex kolumner för familjens planering samt ett ark med stickers för olika aktiviteter. Planner XL har lyxig guldfolie på omslaget och 8 hela 8 kolumner för den stora familjens alla aktiviteter.

 Väggkalendrar 2022 LARGE 315×330 mm

Motiven med  katter, hundar och hästar är tryckta på svenskt silkpapper och har omslag med blank lack. Väggkalender Clean är tryckt på tjockt och sobert obestruket papper med ett lyxigt guldfolierat omslag. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska.

 Väggkalender 3 plan 2022 328×455 mm

Tryckt på svenskt silkpapper. Miljömärkt med Svanen och FSC. Tre månader per uppslag och flyttbar dag markör. Kalendarium på svenska och engelska. Inga namnsdagar.

 Väggkalendrar familj 2022 Design Collection SLIM 210×420 mm

Tryckta på extra tjockt vitt obestruket svenskt papper. FSC och Svanenmärkta. Familjekalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt fem kolumner för familjens planering.

 Väggkalendrar familj 2022 SLIM 210×420 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Familjekalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt fem kolumner för familjens planering. Ett ark med stickers med olika aktivitet symboler medföljer.

Väggkalendrar 2022 MEDIUM 300×195 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. De flesta har kalendarium på nio språk  (svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska) och svenska namnsdagar och helgdagar. Alla kalendrar har plats för anteckningar varje dag.  Scandinavia har ett kalendarium på sex språk (engelska, svenska, norska, finska, danska och isländska) samt svenska, norska, finska danska och isländska helgdagar. Inga namnsdagar. Storsäljaren medium finns i hela sjutton olika motiv.

Väggkalendrar familj 2022 A4 210×297 mm

Glada Kossan och Family Planner Guld är tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Family Planner har även en sober guldfolie på omslaget. Ett ark med stickers med olika aktivitets symboler är inkluderat i Glada Kossans familjekalender.

Familjekalender Växter och Paisley har mattlackade omslag med guldfolie.

Familjekalendrarna är miljömärkta med Svanen och FSC och har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar samt fyra kolumner för familjens planering.

Väggkalendrar 2022 SMALL 240×170 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med sex olika motiv: Glada kossan med roliga illustrationer av Elisabeth Ingvarsson, Kattungar, Hundvalpar, Kaniner, Vänner samt Sverige.

Väggkalendrar 2022 MINI 160×160 mm

Tryckta på svenskt silkpapper. Omslag med blank lack. Miljömärkta med Svanen och FSC. Väggkalendrarna har kalendarium på svenska med svenska helgdagar och namnsdagar. Finns med sex olika motiv: Kattungar, Hundvalpar, Hästar, Unicorn, Traktorer och Roliga djur.

Födelsedagskalendrar 120×305 mm

Tryckta på extra tjockt obestruket svenskt papper. Ej årsbundna. Miljömärkta med Svanen och FSC.

Våra välkända väggkalendrar och väggalmanackor med klassiska motiv tilltalar både företag och privatpersoner. Design Collection är våra unika  serie väggalmanackor som består av vackra kalendrar med bilder på växter, fåglar, fiskar, katter, svampar, småkryp, fyrar och bilder på Stockholm. Vi har även ett stort urval av familjekalendrar.

En kalender på väggen ger inte bara en bra överblick över veckan och månadens aktiviteter det är även en vacker inredningsdetalj.

Sälja väggkalendrar i butik

Vill du bli återförsäljare och sälja våra väggkalendrar i din butik så har du kommit helt rätt. Vi har ett stort utbud av motiv och varianter med allt från klassiska bildkalendrar med bilder på natur, landskap, bilar och djur till illustrerade kalendrar med bilder från 1800-talet.

Vi har även flera modeller av smidiga exponeringsställ för att öka din försäljning.

Ge bort en väggkalender till dina kunder

Vill du använda väggkalendrar som företagsgåva så trycker vi ditt budskap på ett bakstycke som visar ditt företags logotyp under väggalmanackan. Det hör kalendern till en billig och uppskattad giveaway och promotion produkt. Låt ditt budskap synas på dina kunders väggar året runt.

Väggkalendrar med reklam för ditt företag

Med en väggkalender från Gullers Trading så exponeras ditt varumärke hos dina kunder året runt. Vår storsäljare Look at Sweden pryder väggar över hela världen och är en perfekt gåva till medarbetare, återförsäljare och kunder. En väggalmanacka är en klassisk och uppskattad present till dina kunder. Många av våra väggkalendrar kan enkelt kompletteras med ditt företags logotyp och budskap. Behöver du hjälp med distributionen till dina kunder och återförsäljare? Inga problem, vi distribuerar årligen hundratusentals kalendrar till över 30 olika länder för våra kunders räkning.

Söker du en väggkalender på flera språk?

Många av våra väggkalendrar har flera språk. Scandinavia är främst framtagen för den skandinaviska marknaden med bilder från Danmark, Norge, Finland, Sverige och Island och språk och helgdagar från samma länder.

Våra storsäljande väggkalendrar Look at Sweden, Classic Cars, Swedish Seaside och Four Seasons har hela nio språk, svenska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och japanska. Alla med internationella helgdagar på baksidan.

Oavsett vart dina kunder finns eller vilka intressen de har så finns det en väggkalender från Gullers Trading de kommer att uppskatta. Utöver vårt breda sortiment av väggkalendrar så har vi även bordskalendrar och fickkalendrar. Alla våra väggkalendrar är självklart producerade i Sverige på svenskt papper och är märkta med både Svanen och FSC.

Vanliga Frågor:

Vad är det bästa med en väggkalender?

Med en väggkalender från Gullers Trading så får du en uppskattad och billig produkt som är både snygg och användbar. Väggkalendern fungerar både som en inredningsdetalj och ett planeringsverktyg och är svår att sluta köpa när man vigt en yta på väggen till den. Med reklam så blir den en billig och uppskattad gåva till kunder, medarbetare och återförsäljare.

Hur är kalendrarna förpackade?

För återförsäljare i butik säljs kalendrarna i 5-pack. För företag som köper kalendrar med reklam så är minsta beställning 50 st.

Vem kan köpa era kalendrar?

Vi säljer endast till företag. Kontakta oss om du är intresserad av att bli återförsäljare.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Schenker och DHL.