Wire-o bindning

Wire-o bindning

Gullers har en stor maskinpark med hög kapacitet för de flesta typer av wire-o bindning. Förutom att binda alla våra egna produkter så hjälper vi många tryckerier och förlag att färdigställa sina trycksaker.

Vår specialitet är att binda väggkalendrar men vi hjälper även våra kunder att binda manualer, skrivböcker, böcker, lärarkalendrar, fickkalendrar med mera.

När man binder med wire-o så får man en produkt som är väldigt lätt att bläddra i och som ligger helt platt när den är uppslagen.

Gullers din leverantör av wire-o bindning i många färger och format

Om du söker en leverantör som kan lösa ditt behov av att slutförädla trycksaker genom att spiralbinda dem med wire-o tråd så har du kommit helt rätt.

Vi har många färger och format hemma som standard och skulle vi mot förmodan inte ha exakt det du söker så tar vi hem det på en dag eller två.

Några exempel på wire-o bundna väggkalendrar med silverfärgad tråd

Väggkalendrar är en produkt som verkligen vinner på att bindas med wireo. Kalendern hänger snyggt och rakt på väggen och känns exklusiv och genomtänkt till skillnad mot om den är klammerhäftad.

Några exempel på wire-o bundna manualer och böcker

Tjockare manualer och böcker binds ofta med wire-o för att de ska bli extra enkla att bläddra i.

Några exempel på wire-o bundna skrivböcker och anteckningsblock

Skrivböcker och anteckningsblock är perfekta produkter att wire-o binda.

Tveka inte att kontakta oss när du behöver hjälp att binda dina produkter med  wire-o tråd. Vi har en modern och flexibel maskinpark och personal med lång erfarenhet av slutförädling av trycksaker.

Behöver ni hjälp att distribuera de färdiga produkterna?

Vi har stor erfarenhet av att packa och distribuera wire-o bundna trycksaker till hela världen.

Vem kontaktar jag för att få en snabb offert?

Håkan Fransson har arbetat som bokbindare och med wire-o i hela sitt liv och vet precis vilka fällor och utmaningar som finns när man ska binda en bok.

Kontakta Håkan för råd och snabba priser. 

Skillnad på wire-o bindning och spiralbindning

 

Vanliga Frågor:

Tar det lång tid med wire-o bindning?

Att binda med wire-o tråd tar längre tid än andra bindmetoder som limbindning och klammerhäftning, exakt hur lång tid det tar beror på flera parametrar så som upplaga, omfång, format och produkttyp. Kontakta oss så gör vi snabbt en tidsplan för just ditt projekt.

Finns wire-o tråden i flera färger?

Vi har normalt alltid tråd hemma i färgerna svart, vit och silver. Utöver det så finns wire-o tråd i många standardfärger och kan dessutom specialbeställas i nästan alla färger. Kontakta oss så hjälper vi dig med en lämplig färg för just ditt projekt.

Kan jag få hjälp att skicka ut mina färdiga produkter?

Givetvis kan du få det. Vi har stor vana av att distribuera post, paket och pall till hela världen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur många produkter måste jag wire-o binda?

Vi har ingen gräns för hur få eller många produkter vi kan binda åt dig.

Vem kan köpa wire-o bindning?

Vi säljer endast till företag.

Hur ser era frakt och leveransvillkor ut?

För leveranser utanför Sverige använder vi UPS eller ditt fraktavtal med valfri speditör. Vi levererar till hela Sverige genom vår samarbetspartner Postnord. Vill du använda ditt eget fraktavtal så kan vi leverera med Postnord, Bring, Schenker och DHL.