Profilprodukter

Profilprodukter

Profilprodukter ska förutom att visa ditt företags budskap och logotyp på ett snyggt sätt givetvis uppskattas och användas av mottagaren, det vill säga din kund. Våra välkända väggkalendrar pryder varje år hundratusentals väggar över hela värden och finns med många olika motiv och i fler format. Självklart hjälper vi dig med distributionen om du skulle vilja det.

Kalendrar

Vi har ett stort sortiment av både väggkalendrar och almanackor. Med en kalender med ditt varumärke kommer du att exponeras i minst ett år på ett väldigt kostnadseffektivt sätt. Du kan välja mellan att använda någon av produkterna i vårt stora sortiment eller så tar du fram en kalender med egna bilder. Vi har flera olika storlekar.

Almanackor

Våra snygga almanackor kan såklart också förses med ditt varumärke. De följer med i möten och konferenser i ett år och även då kommer ditt varumärke synas. Vi har många olika almanackor med olika omslag och storlek. Våra almanackor med pärmar av konstskinn ger ett elegant intryck. Tryck din logotype i guld eller silver så får du en elegant almanacka. Eller den slitstarka Worker som tål lite stryk.

Anteckningsböcker

Våra populära anteckningsböcker med personlig design är mycket uppskattade. Tillsammans med formgivaren David Thornell skapar vi en unik skrivbok för ditt företag. Du kan såklart också välja någon av skrivböckerna i vårt stora sortiment och trycka ditt varumärke.

Julkort och vykort

En julhälsning i form av ett hederligt kort av hög kvalité är alltid uppskattat. Skicka dina julkort med din logotype och en julhälsning till kunder, personal och leverantörer. Vi producerar våra kort på papper av mycket hög kvalité och hög kvalité på trycket. Välj bland en massa olika motiv.

Profilprodukter Djurle Industri

“Kunderna brukar fråga efter årets kalendrar”

Djurle Industri i Ingelstad i Småland har skickat ut bordskalendrar och julkort från Gullers i omkring 15 år. – Bordskalendrarna är väldigt uppskattade säger Anders Gräns som är VD på Djurle Industri. Kalendrarna delas ut till kunder, anställda och leverantörer och varje är är det alltid några som hör av sig och undrar om de kommer få sin bordkalender. – Det blir ju mindre vanligt att man ger bort saker vid jul. Fler och fler skänker pengar till något välgörande men man kan ju göra både och tycker Anders. – Vi gillar att ge bort saker. Det är väldigt trevligt.

Djurle skickar även julkort från Gullers. – Gullers har fina motiv och dessutom kan man få förtryckta julhälsningar på flera olika språk. Eftersom vi redan köper bordskalendrar från Gullers så är det smidigt att de har fina julkort också. Dessutom levererar de alltid i tid vilket är lite viktigt inför julen avslutar Anders.

Profilprodukter

Här hittar du våra profilprodukter. De allra flesta tillverkar vi själva och de är av hög kvalité och är miljömärkta med Svanen och FSC. Våra välkända väggkalendrar pryder varje år hundratusentals väggar över hela värden och finns med många olika motiv och i fler format. När man sätter sitt varumärke på en profilprodukt av högsta kvalité från oss så får man inte bara glada mottagare och kunder man får även den bästa reklamplatsen man kan tänka sig, hos sin kund.

Väggkalendrar är en traditionell och säsongsbetonad profilprodukt som trots dagens alla digitala kalendrar står sig stark.